Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en technieken m.b.t. Excel.

Delen op Social Media
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Share on LinkedIn

Email this to someone

Bankzaken en verzekeringen

Bankzaken

Als ondernemer moet u een aantal bankzaken regelen. U heeft een betaalrekening nodig. Mogelijk heeft u een pinpas, een creditcard en een betaalautomaat nodig. Zorg in ieder geval voor de mogelijkheid om te internetbankieren. Dit levert vooral voordeel op als u gebruik maakt van ons programma De Starter Financieel. De mutaties van de bankafschriften hoeven dan niet nogmaals handmatig in het boekhoudprogramma te worden geplaatst. Met behulp van een importprogramma kunt u moeiteloos de mutaties opnemen in de boekhouding.

Zorg er als ondernemer voor dat u uw zakelijke en privé transacties zoveel mogelijk gescheiden houdt. Dit zorgt ervoor dat in uw administratie alleen maar de zakelijke mutaties plaatsvinden. Hierdoor wordt uw administratie overzichtelijker.

Verzekeringen

Als u een onderneming start loopt u risico’s. U kunt ziek worden, u kunt vanuit uw onderneming een ongeluk veroorzaken of een ondeugdelijk product leveren. Het is zinvol om bepaalde risico’s te verzekeren. Welke risico’s u het beste verzekerd kunt u bespreken met een verzekeringsadviseur. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt het risico bij ziekte, echter sluit deze niet te vroeg af. U moet voor het afsluiten van deze verzekering voldoende inkomen halen uit uw bedrijf.

© 2009-2014 AUDISS over Bankzaken en verzekeringen

Audiss

Van Ketwich Verschuurlaan 102
9721 SW Groningen
Harry Veen: (06) 317 46 435
E-mailadres: harry@audiss.nl


Persoonlijk contact

(* = altijd invullen)