Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en technieken m.b.t. Excel.

Bankzaken en verzekeringen

Bankzaken

Als ondernemer moet u een aantal bankzaken regelen. U heeft een betaalrekening nodig. Mogelijk heeft u een pinpas, een creditcard en een betaalautomaat nodig. Zorg in ieder geval voor de mogelijkheid om te internetbankieren. Dit levert vooral voordeel op als u gebruik maakt van ons programma De Starter Financieel. De mutaties van de bankafschriften hoeven dan niet nogmaals handmatig in het boekhoudprogramma te worden geplaatst. Met behulp van een importprogramma kunt u moeiteloos de mutaties opnemen in de boekhouding.

Zorg er als ondernemer voor dat u uw zakelijke en privé transacties zoveel mogelijk gescheiden houdt. Dit zorgt ervoor dat in uw administratie alleen maar de zakelijke mutaties plaatsvinden. Hierdoor wordt uw administratie overzichtelijker.

Verzekeringen

Als u een onderneming start loopt u risico’s. U kunt ziek worden, u kunt vanuit uw onderneming een ongeluk veroorzaken of een ondeugdelijk product leveren. Het is zinvol om bepaalde risico’s te verzekeren. Welke risico’s u het beste verzekerd kunt u bespreken met een verzekeringsadviseur. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt het risico bij ziekte, echter sluit deze niet te vroeg af. U moet voor het afsluiten van deze verzekering voldoende inkomen halen uit uw bedrijf.

© 2009-2014 AUDISS over Bankzaken en verzekeringen

Audiss

Van Ketwich Verschuurlaan 102
9721 SW Groningen
Harry Veen: (06) 317 46 435
E-mailadres: harry@audiss.nl


Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)