Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en technieken m.b.t. Excel.

Veelgestelde vragen Audiss Easy

Dit programma is gratis en blijft gratis. Ook in 2014 en ook in de jaren daarop volgend. Wel krijg je ieder jaar een update. In deze update zijn de laatste ontwikkelingen gemaakt en is het programma geschikt gemaakt om te werken in een nieuw jaar.

Jij hebt absoluut geen kennis van Excel nodig om met het programma Audiss Easy te werken. Je hoeft alleen maar op de knoppen te klikken en gegevens in te voeren. De berekeningen vinden altijd automatisch plaats.

Helaas hebben wij geen Excelversie beschikbaar voor open Office. Het programma Audiss Easy werkt in Excel 2011 voor de Mac en voor Excel 2007 en Excel 2010 van Windows. Voor Excel 2003 is nu een testversie beschikbaar.

In Audiss Easy kun je een kwartaal- een maand- en een jaaraangifte aanmaken voor de btw.

Het boeken met of zonder btw maakt geen verschil voor het programma Audiss Easy. Als je geen btw hoeft te berekenen, dan laat je de kolommen BTW UIT en BTW IN gewoon leeg.

Het programma is geschreven voor eenmansbedrijven. Het programma Audiss Easy kunnen wij uitbreiden aan jouw wensen waardoor het ook geschikt is voor het bijhouden van een administratie voor een kleine bv of een vennootschap onder firma. Neem hiervoor contact met ons op.

Vanaf oktober 2014 start Audiss in verschillende provincies gratis trainingen. In deze trainingen wordt uitgelegd hoe het programma werkt.

Audiss kan ondernemers die hun eigen administratie voeren in het programma Audiss Easy tegen een bodemprijs helpen met hun jaarrekening en belastingaangifte. Meer informatie vind je op de pagina dag-dure-accountant.

Audiss

Van Ketwich Verschuurlaan 102
9721 SW Groningen
Harry Veen: (06) 317 46 435
E-mailadres: harry@audiss.nl


Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)