Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en technieken m.b.t. Excel.

Boekhoudsoftware Excel: Audiss Easy

De Excelversie voor de Mac en Windows voor het jaar 2015 is inmiddels beschikbaar. Het verschil is dat we per 2015 hiervoor een kleine vergoeding van € 50,00 exclusief btw op jaarbasis voor vragen.
Vraag het aan door je bedrijfsgegevens op te geven en de juiste versie te kiezen.

20130313 daan werkt

Heb jij een eenvoudige administratie? Betaal dan niet voor software. Bij Audiss kun je geheel gratis een eenvoudig boekhoudprogramma in Excel aanvragen. Stuur met behulp van het invulscherm (links) je gegevens naar ons en wij sturen dan per mail het gevraagde programma.

Gratis boekhoudsoftware Excel (Windows en Mac)

Ons software is een eenvoudig te bedienen programma. Je kunt een onbeperkt aantal mutaties invoeren. De verlies- en winstrekening en de btw-aangifte worden altijd correct weergegeven. De software draait op Excel 2011 voor de Mac en op Excel 2003, 2007 en 2010 voor Windows.

Het dashboard

afbeelding website 2013 dashboard

Op het dashboard kies je eenvoudig het actieve jaar. Ook geef je hier de naam van jouw onderneming op. Om het banksaldo te controleren voer je de beginsaldi van jouw banken en kas in op het dashboard. Je kunt nu direct van start.

Mutaties invoeren

Als je op het dashboard klikt op de knop Mutaties invoeren, dan komt je in het volgende scherm.

afbeelding website 2013 invoerscherm

In het grijze gedeelte van het invoerscherm voer je de gegevens in. Via de zoekhulp kies je simpel het juiste grootboek. De saldocontrole van de bank en kas is boven in het scherm zichtbaar. Het programma is helemaal voorbereid op het verhoogde btwpercentage van 21%. Als je in kolom Uit of In een bedrag selecteert en je klikt vervolgens op de rekenmachine, dan verschijnt automatisch de btwcalculator.

afbeelding website 3a btw calculator

Met het keuzerondje selecteer je het juiste btwpercentage en vervolgens de knop OK. De btw wordt automatisch berekend en in het programma geplaatst. Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig.

Resultatenoverzicht

Het resultatenoverzicht is eenvoudig via het dashboard op te vragen. Zijn er meerdere jaren in je administratie, dan vergelijkt het programma het resultaat van het huidige jaar zelfs met het vorige jaar. Het overzicht gebaseerd op de hierboven ingevoerde regels ziet er als volgt uit.

afbeelding website 4 verlies en winstrekening

In één oogopslag kun je een vergelijking over verschillende kwartalen maken. Het gratis boekhoudprogramma Excel van Audiss maakt het wel heel erg eenvoudig.

Aangifte btw

De aangifte btw opmaken was nog nooit zo gemakkelijk als nu in Excel. Kies de juiste periode en de aangifte wordt automatisch samengesteld.

afbeelding website 2013 btw aangifte

Gebruikersvriendelijke en gratis boekhoudsoftware in Excel

Dit programma is voorzien van verschillende beveiligingen. Gelukkig merk jij als gebruiker hier helemaal niets van. Je hoeft alleen maar op de knoppen te klikken en gegevens in te voeren. Zelfs zonder kennis van Excel kun jij met dit programma te werken.

Zowel voor de Mac als voor Windows

Het programma is gemaakt voor zowel Excel 2011 van de Mac en voor Excel 2003, Excel 2007 en Excel 2010 van Windows. Als dit programma op jouw computer aanwezig is, dan hoef je dus helemaal niet te investeren in software. Audiss Easy is in 100 dagen meer dan 1.000 keer aangevraagd. Waar wacht jij nog op?

nu aanvragen

Audiss

Van Ketwich Verschuurlaan 102
9721 SW Groningen
Harry Veen: (06) 317 46 435
E-mailadres: harry@audiss.nl


Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)