Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en technieken m.b.t. Excel.

Wie is Harry Veen?

Een bijzondere combinatie

Belastingadviseur en maatschappelijke werker

harryveenaudissIn zijn 18e levensjaar maakt Harry een keuze die hem de rest van zijn leven een bijzonder onderscheidend vermogen oplevert. Hij volgt een MBO opleiding aan de Noorderpoortcollege waar hij wordt opgeleid tot Bijstand Maatschappelijk Werker. Tijdens deze opleiding leert hij langzaam zijn beperkingen en zijn mogelijkheden kennen.

Na deze opleiding begint Harry aan het toelatingsexamen voor de Rijksuniversiteit in Groningen. Hij slaagt voor dit examen en begint op zijn 22ste aan een studie belastingrecht. Tijdens deze studie is hij studentassistent voor de vakgroep Economie. In deze functie geeft hij zelfstandig les voor eerste- en tweedejaars studenten over het vak Boekhouden. Ook ontwikkelt hij diverse rekenmodules voor het vak Waardering- en Jaarverslaganalyse.

Tijdens zijn studie begint Harry zijn administratie- en belastingadvieskantoor. Inmiddels is hij 18 jaar als zelfstandig ondernemer in dit werkgebied bezig. De combinatie belastingadviseur/maatschappelijk werker is erg bijzonder. Hij stapt in op het niveau van de klant en is hierdoor in staat complexe vraagstukken te vertalen naar eenvoudige bruikbare oplossingen.

Expert in Excel Oplossingen

Op zijn 39e volgt Harry een tweetal cursussen op het gebied van Excel. Binnen 6 maanden was zijn kennis van Excel zo groot dat hij gevraagd werd om zelfstandig trainingen te verzorgen voor financiële directeuren en registeraccountants. Ook leerde hij zich het programmeren in Excel aan. Voor Audiss ontwikkelde hij een zeer eenvoudig en veilig boekhoudprogramma in Excel. Zijn ervaring met boekhouding en gebruikersvragen heeft geleid tot een simpel te bedienen programma met professionele overzichten. Daarnaast ontwikkelt hij binnen Excel modules die voorzien in de mogelijkheid om snel en eenvoudig elektronisch te factureren.

Kennisdelen

Tijdens zijn opleiding op de Noorderpoortcollege ontdekte Harry dat spreken in het openbaar voor hem een uitdaging was. Deze uitdaging werd verder ontwikkeld tijdens zijn studie belastingrecht. Tegenwoordig geeft Harry met grote regelmatig workshops en gastcolleges. Geen saaie lesjes over de theorie, maar een aaneenschakeling van spannende gebeurtenissen uit zijn carrière.

default image

Ten aanzien van praktisch ondernemen is Harry een kei in het onderdeel financiele administratie. Hij kent alle ins en outs van de financiele kant van het ondernemen en heeft dit met zijn Excel-tool om weten te zetten naar een krachtig instrument om dit wezenlijk onderdeel qua tijdsinvestering zoveel mogelijk te beperken zonder de noodzakelijke stuurinformatie te missen. - Less is more. Harry is een down to earth ondernemer die de taal en behoefte van de (startende)ondernemer goed kan inschatten. Daarnaast vind ik hem een open en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Conny Eldering, Mijn Eigen Onderneming BV

12 november 2014

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Audiss

Van Ketwich Verschuurlaan 102
9721 SW Groningen
Harry Veen: (06) 317 46 435
E-mailadres: harry@audiss.nl

Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)