Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en technieken m.b.t. Excel.

Dag Dure Accountant

Hallo PIM’s Boekhoudwereld

Hoe zou je het vinden als je zelf je eigen administratie kunt doen? Je bespaart daarmee geld en hebt veel meer inzicht in je cijfers. Het is veel makkelijker dan je denkt en wij helpen je daarmee.

Jij doet de boekhouding – Samen met ons

pimlogoWij leren jou de boekhouding zelfstandig doen. Je kunt zelf de aangifte btw doen en hebt een goed inzicht in het resultaat. De jaarrekening en de inkomstenbelasting laat je aan ons over. En als je vragen hebt, dan stel je deze gewoon. Wij helpen je verder. Een administratie bijhouden is niet zo moeilijk. Met behulp van PIMs tool kun jij ook razendsnel je gegevens verwerken. Het bijwerken van de administratie was nog nooit zo eenvoudig.

Persoonlijke begeleiding

Als je tijdens het boekhouden vastloopt, dan helpen wij je verder. Via internet maken we een verbinding met je computer en samen maken we de administratie compleet. We controleren direct je eerdere boekingen en geven tips. Wij houden ervan als je een vraag stelt. Het antwoord op deze vraag plaatsen we op onze kennisbank. Met duidelijke voorbeelden worden jouw vragen beantwoord door professionals. Ook kun je binnenkort gebruik gaan maken van de besloten facebook groep van PIMs Boekhoudwereld. Hier kom je in contact met collegagebruikers die ook ervaringen delen.

Inclusief jaarrapport

Jaarlijks wordt je administratie gecontroleerd en wordt jouw jaarrapport samengesteld.

Inclusief gesprek met adviseur

Ons uitgangspunt is dat jij voortdurend bezig bent met ontwikkeling in je onderneming. Daarom nodigen wij je ieder jaar éénmaal uit om de cijfers en de toekomstige ontwikkelingen te bespreken met een professional. Zo blijven wij met jou meedenken en kunnen wij je optimaal begeleiden. Voor het totale pakket bestaande uit de training, het programma, de helpdesk, de controle van jouw cijfers en het maken van je eigen jaarrekening betaal jij slechts € 558,00 op jaarbasis.

Gunstige betalingscondities

Je mag de investering in dit totaalpakket in maandelijkse termijnen betalen. Je betaalt dan € 46,50 per maand.

Wil jij meer weten over dit totaalpakket?

Neem dan contact met ons op via harry@audiss.nl

Heb je nog vragen? Bel gerust met 06-31746435 voor een antwoord op al je vragen!

1)  Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn exclusief omzetbelasting.

Audiss

Van Ketwich Verschuurlaan 102
9721 SW Groningen
Harry Veen: (06) 317 46 435
E-mailadres: harry@audiss.nl


Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)