Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en technieken m.b.t. Excel.

Bedrijfstraining Excel

Laat Excel voor uw organisatie werken

Uw organisatie is gebaat bij effectief gebruik van software. Veel instellingen gebruiken het programma Excel, maar laten de potentie van dit programma onbenut en hierdoor worden mensen en middelen niet effeciënt ingezet. Een juist gebruik van Excel voorkomt fouten en zorgt voor een snellere verwerking van uw dagelijkse financiële processen. Laat u Excel effectief voor uw organisatie werken?

Verdien door te investeren

Een juist gebruik van Excel kan uw organisatie heel veel geld besparen. Een investering in een effectieve bedrijfstraining Excel laat de processen binnen uw organisatie soepeler en sneller verlopen. Ook zal het foutpercentage van de resultaten aanzienlijk dalen. De werkdruk gaat dalen en uw medewerkers zullen met meer plezier de taken uitvoeren.

Waarom is deze bedrijfstraining Excel effectief?

Voordat de training van start gaat analyseert Audiss uw bedrijfsprocessen. We inventariseren op beleidsniveau de doelstellingen en vervolgens op beleids- en uitvoeringsniveau bestaande frustraties en knelpunten. We gaan dus in gesprek met zowel beleidsmakers als met de uitvoerders. Op basis van de uitkomsten schrijven we een trainingsplan gericht op praktische oplossingen en vaardigheden.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedere organisatie, profit of non-profit, die meer grip wil krijgen op uitgevoerde bedrijfsprocessen met behulp van Excel. In uw organisatie zijn minimaal 5 medewerkers aanwezig die met Excel werken.

Uw investering

Omdat iedere organisatie anders is kunnen we alleen een indicatie geven. We doen dit aan de hand van een voorbeeld.

Een zorginstelling heeft 5 personen op de administratie. Als gevolg van bezuinigen moet effectiever worden gewerkt. Het doel van de organisatie is de vermeerderde werkdruk zonder toename van personeel te realiseren. Audiss inventariseert de doelstellingen en de processen van de administratie. Dit doet zij op zowel beleids- als op uitvoeringsniveau. De tijd voor deze inventarisatie bedraagt 1,5 dag. Audiss schrijft een trainingsplan voor de organisatie. Hierin wordt één dag tijd in geïnvesteerd. De training vindt plaats over vier, niet aaneengesloten, halve dagen. Er ontstaat hierdoor ruimte om terug te koppelen. Na afloop van de training worden de bereikte doelen geëvalueerd en aandachtspunten geformuleerd. Deze evaluatie bedraagt een halve dag.

In dit rekenvoorbeeld besteedt Audiss 5 dagen aan de effectieve training.
Het dagtarief bedraagt € 1000,00 exclusief btw.

Het resultaat

Het resultaat voor deze organisatie is dat zij geen extra personeel hoeft aan te trekken. Zij kan doorgroeien in taken, terwijl het aantal fte’s in de organisatie niet meegroeit. De processen verlopen sneller en de kans op fouten is aanzienlijk verminderd. Er zijn verbeterpunten ontdekt in de communicatie en de mensen voeren taken uit, die bij hun denk- en werkniveau binnen Excel passen.

Vorm van de training

De training wordt op uw organisatie uitgevoerd. Tijdens 4 sessies van 3,5 uur worden de Excel technieken aangeleerd. De inhoud is met name praktisch en gebaseerd op processen binnen uw organisatie. Hierdoor is het begrip voor uw medewerker en het rendement voor uw organisatie maximaal.

+ Wilt u een oplossing voor de steeds toenemende werkdruk in uw organisatie?
+ Wilt u uw medewerkers met plezier laten werken in Excel?

Dan is de effectieve bedrijfstraining Excel de volgende stap.
Wilt u meer informatie over de effectieve bedrijfstraining Excel.

Stuur dan een email naar info@audiss.nl of verzoek om informatie door uw gegevens in te vullen.

Heeft u nog vragen? Bel dan 06-31746435.

© 2009-2014 AUDISS over Bedrijfstraining Excel

Audiss

Van Ketwich Verschuurlaan 102
9721 SW Groningen
Harry Veen: (06) 317 46 435
E-mailadres: harry@audiss.nl


Persoonlijk contact

    (* = altijd invullen)